En av anledningarna till att jag valde att studera på Handelshögskolan var för att jag ville ha en bra utbildning i ryggen inför framtida företag som jag planerar att starta upp i framtiden. Mitt hjärta har alltid klappat lite extra för entreprenörskap och mitt mål är att arbeta med något varierande och som hela tiden utmanar mig eftersom jag älskar att lära mig nya saker och behöver stimulans samt få nya intryck för att kunna trivas med min tillvaro. Jag har sedan länge haft flera affärsidéer igång och längtar tills den dag jag kan sätta de i kraft och ännu mer till den dagen jag ror i hamn med min affärsidé och mitt företag. Att starta eget har alltid varit intressant i mina öron och det har kommit till en tid då jag inte längre kan se mig själv arbeta för någon annan utan jag kan bara tänka mig att arbeta för mig själv, vara min egen chef. Men det är inte det som främst lockar mig till att starta eget utan den främsta anledningen är möjligheterna. Vilka möjligheter det finns när man arbetar som entreprenör, man kan göra precis vad man vill, ta sig dit vindarna för en. Det är det som lockar mest.

Framtiden

Efter mina studier på handels planerar jag att studera vidare på ett Masterprogram för att verkligen kunna fördjupa mina kunskaper inom entreprenörskap innan jag ger mig ut på egen hand och förverkligar mina drömmar. Jag tror att det kan vara nyttigt och nödvändigt också. Efter masterutbildningen är det sedan tänkt att jag ska börja utveckla mina affärsidéer och kanske hitta någon affärspartner och sedan komma igång med mitt entreprenörskap. Mitt mål är att inom 2 år efter mina studier är avklarade, ska jag ha ett företag som kommit igång och som jag driver på egen hand. Det är min stora dröm.